Ocenění firmy Freya Therm, udělené portálem www.zivefirmy.cz OHREJTESE.CZ - Centrum zákaznické podpory   725 425 793

Sporáky

Kuchyňské sporáky na tuhá paliva jsou určeny převážně k chalupářskému vaření nebo pečení, svým výkonem však dokáží vytápět jakoukoli obytnou místnost příjemným teplem. Sporáky jsou určeny pro topení zejména dřevem nebo dřevěnými briketami, vybrané modely umožňují topit hnědouhelnými briketami nebo dokonce kusovým hnědým uhlím.

KVS MORAVIA

HAAS+SOHN



Vážení zákazníci, vzhledem k současnému turbulentnímu vývoji cen nebudeme dočasně na těchto stránkách uvádět ceny výrobků.
Jakmile se situace stabilizuje, vrátíme se k původní osvědčené koncepci s uváděním koncových cen.
Pokud budete potřebovat k vybrané položce znát její současnou cenu,
pošlete, prosím, dotaz na info@ohrejtese.cz , odpovíme Vám mailem nebo zavoláme.


OHREJTESE.CZ informuje:  Přechod na stránky www.kvs-moravia.cz Sporáky KVS MORAVIA

Tradiční český výrobce sporáků KVS Moravia nabízí sporáky, vyznačující se snadným ovládáním a vysokou účinností. Vyrábí se v levém i pravém provedení, dají se přepínat na letní, resp. na zimní provoz a jsou určeny jak k vytápění, tak
k vaření. U jednotlivých modelů najdete standardní i moderní design, možnost vybrat si sporák s výměníkem nebo dokonce s takovými vychytávkami jako sklokeramickou deskou nebo možností jejich umístění do Vaší kuchyňské linky.

Sporáky KVS MORAVIA - typová řada 9100

  Nahoru  

Sporáky KVS MORAVIA - typová řada 9103

  Nahoru  

Sporáky KVS MORAVIA - typová řada 9112 KLAUDIE

  Nahoru  


Sporáky HAAS+SOHN

HAAS+SOHN vrací svými stáložárnými sporáky oheň na své původní místo – do kuchyně. Kombinace inovativní technologie, funkčnosti a moderního designu udělá z tohoto spotřebiče ideální doplněk pro každou kuchyni. Ať už se jedná
o designový kousek v moderní kuchyni či rustikální v selském stylu, volně stojící či vestavěný v kuchyňském bloku. Tyto sporáky nabízejí smysluplnou variantu nebo doplněk k elektrickým či plynovým sporákům.

Pro vytápění lze použít dřevo, ale také dřevěné nebo hnědouhelné brikety - s těmi lze dosáhnout dlouhodobě vysokých teplot, uhlíky vydrží žhavé až 12 hodin bez dalšího přikládání.

  Nahoru